Menu

Rëndësia e ujit tek Personat aktiv


Jeta e sotme qe eshte mjaft e ngarkuar sot, ndikon shume ne shendetin tone. Prandaj duhet te kemi kujdes te shtuar ne permiresimin dhe ruajtjen e shendetit tone.

Pershkak qe trupi jone perbehet nga uji rreth 60%, eshte e rekomanduar te konsumohen ndermjet gjashte dhe tet gota uje ne dite.

Uje Rugove eshte uje natyral i mbushur direkt në burimin e Drelajt në lartësi mbidetare prej 1000 metrash. Uji Rugove është uji i vetëm i prodhuar në Kosovë i cili nuk është i mbushur në bunar apo rezervat uji, gjë që e bën këtë ujë të ketë kualitet dhe pastërti tejet të lartë.