Menu

Rëndësia e ujit tek fëmijët


Uji eshte tejet i rendesishem tek femijet tane, te cilet me aktivitet e shumta ditore si vrapimi, lojrat me shoqeri dhe vallezimet e tyre jane ne rrezik te dehidrimit, poqese nuk konsumojne sasi te nevojshme te ujit, ne shtepi apo ne shkolla.

Prindërit tuaj me siguri se ju kanë thënë që ju keni nevojë për tetë gota ujë gjatë ditës. Por mvarësisht se çfarë moshe keni dhe se sa jeni aktiv, ju mund të keni nevojë më pak apo më shumë.