Menu

Sot, Tradita Vazhdon.

scroll

DJATHË I BARDHË DRELAJ
MULTIVAC

Djathë tradicional i prodhuar me dorë nga qumështi i pastër dhe cilësor i Bjeshkëve të Rugovës.250gr
DJATHË BOGE LIGHT

Djathë tradicional i prodhuar me dorë nga qumështi i pastër dhe cilësor i Bjeshkëve të Rugovës.500gr/800gr
DJATHË BOGE

Djathë tradicional i prodhuar me dorë nga qumështi i pastër dhe cilësor i Bjeshkëve të Rugovës.400gr/800gr/2kg/5kg/10kg
DJATHË DRELAJ

Djathë tradicional i prodhuar me dorë nga qumështi i pastër dhe cilësor i Bjeshkëve të Rugovës.350gr
DJATHË SHKRELI

Djathë tradicional i prodhuar me dorë nga qumështi i pastër dhe cilësor i Bjeshkëve të Rugovës.